CAMPANYA ESPECIAL DE DONACIÓ DE SANG A OLOT
CAMPANYA ESPECIAL DE DONACIÓ DE SANG A OLOT Encara es pot demanar hora per participar aquest dissabte de la campanya de donació, que se celebrarà al pavelló firal d’Olot
 

Amb la finalització del confinament i de l’estat d’alarma per la COVID-19 així com la disminució del nombre d’hospitalitzats i ingressats pel coronavirus, des dels centres hospitalaris s’han reactivat les operacions i tractaments ajornats durant els darrers mesos per la pandèmia. Per això, des del Banc de Sang van fer una nova crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, ara més necessari que mai per poder disposar de reserves de sang amb l’augment de les intervencions.

 

Segons les xifres del Banc de Sant, cada dia són necessàries 1.000 donacions de sang o més. En aquest sentit, tal com destaquen des de l’organisme, Olot és un dels municipis catalans més solidaris i que més suport ha lliurat durant l’estat d’alarma. Concretament el passat mes de maig, la ciutat ja va acollir una campanya especial de donació de sang. Ara, els pròxims 7 i 8 d’agost, el municipi tornarà a acollir una altra campanya especial al Pavelló Firal. I un cop més, la resposta ciutadana ha estat exemplar. Avui dia, s’han omplert totes les places disponibles per al divendres i només es poden demanar hores per poder donar sang el pròxim dissabte 8 d’agost.

 

Concretament la nova campanya especial de donació de sang es portarà a terme el divendres 7 d’agost de 16 a 21 hores i el dissabte 8 d’agost de 10 a 13:30 i de 16 a 20:30 hores. Per participar, només és necessari que els donants de sang reservin hora a través del web www.donarsang.gencat.cat.

 

Donacions amb totes les mesures de seguretat

 

El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat per la COVID-19 i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Entre altres accions, els donants disposaran de gel esterilitzant en arribar a l’espai, hauran de guardar una distància mínima d’un metre amb la resta de persones i se’ls entregarà un bolígraf d’un sol ús per emplenar el qüestionari.

 



imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat