CANVIS DE CIRCULACIÓ PER OBRES A PLAÇA CLARÀ
CANVIS DE CIRCULACIÓ PER OBRES A PLAÇA CLARÀ A partir del 25 d’agost comencen aquests treballs que s’allargaran fins al maig del 2021
 

El proper dimarts 25 d’agost quedarà tallat al trànsit el carril de circulació entre la Plaça Clarà i el carrer Mulleras, coincidint amb de l’inici de les obres de construcció d’un nou edifici a les instal·lacions de l'antiga benzinera.

 

Mentre durin les obres, es recomana com a itinerari alternatiu per arribar al carrer Mulleras, Plaça Mercat i carrer Lorenzana que es pugui utilitzar la Ronda Fluvià i l'encreuament amb el carrer Marià Vayreda. S’hi podrà arribar pel carrer Vilanova (des de la Plaça Clarà) o bé pel carrer València i Plaça Espanya (des del passeig de Barcelona).

 

Tot i que el carril al carrer Sant Esteve i el carrer Pare Roca no es tallarà a la circulació, per descongestionar el trànsit a la Plaça Clarà es recomana que, per anar des de l’avinguda Santa Coloma fins l'avinguda Reis Catòlics, al Pla de Baix o bé cap al carrer Monsalvatje, la zona del Firalet, el barri del Morrot o per arribar a l'Escola Pia es pugui utilitzar el carrer Ramon i Cajal, Marià Jolis Pellicer i Pou del Glaç. L’objectiu és evitar, en la mesura del possible, l’ús dels carrers més propers a la Plaça Clarà per evitar possibles afectacions al trànsit viari.

 

D’altra banda, i per tal facilitar la circulació pel carrer Panyó, s'invertirà el sentit del tram superior: per tant, mentre durin les obres, l'entrada serà per la Plaça Clarà i la sortida pels carrers Concepció Vayreda i Vilanova. El tram inferior es mantindrà com en l’actualitat, sense canvis de circulació.

 

Per compatibilitzar les obres amb la mobilitat a peu, es posarà en marxa un pas de vianants amb semàfor entre el carrer Panyó i la Plaça Clarà. Els treballs, que comencen la setmana que ve, és previst que s’allarguin fins a finals de maig de l’any vinent.

 

L’Ajuntament d’Olot us demana disculpes de forma anticipada per les molèsties que les obres us puguin ocasionar. En cas de dubtes o qualsevol incidència poseu-vos en contacte amb l’Àrea de Territori al 972 27 91 25 o bé a la Policia Municipal 972 27 91 33.  imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat