CONTINUEN LES ACTIVITATS DEL SISMÒGRAF 2020
CONTINUEN LES ACTIVITATS DEL SISMÒGRAF 2020 Aquest cap de setmana el festival de la dansa d’Olot celebrarà el Sismoweekend amb Roser López Espinosa, La Taimada i LaSúbita
 

El Festival Sismògraf 2020 transformat i adaptat a la pandèmia de la COVID-19 no s’atura i segueix oferint més jornades plenes de dansa i moviment.

 

Aquest cap de setmana del 24 i 25 d’octubre tindrà lloc el Sismoweekend: el divendres Roser López Espinosa presentarà al Teatre Principal ‘Trama’, espectacle premiat amb el Premi a Millor Coreografia 2019 als últims Premis de la Crítica, i dissabte a la Biblioteca Marià Vayreda la dansa es trobarà amb la literatura amb ‘Olor de menta’ de LaSúbita (Emma Riba i Laura Alcalà) inspirat en Joan Brossa, i amb ‘LO.LI.TA’ de La Taimada a partir del famós llibre de Nabókov.

 

Noves rèpliques el 8 de novembre i 21 de novembre

 

I a principis de novembre tornarem a vibrar amb les noves rèpliques programades. Concretament el 8 de novembre serà el torn d’Around the World’ dels Brodas Bros (en el marc del Festival Lluèrnia i dins del circuit Danza a escena), una combinació de dansa, llum, tecnologia i música on entraran en escena mapping, projecció interactiva, làsers, dansa aèria i vestuari de leds.

 

I el 21 de novembre ‘LÙ de Cia. Maduixa (també en el marc de Danza a escena), sobre el poder de la creativitat i la imaginació com a forma d’evasió davant la crueltat i la duresa de la vida: dansa, arts plàstiques i audiovisuals per gaudir en família d’una proposta màgica.

 

Amb aquestes últimes actuacions es posarà fi a la programació del Sismògraf 2020 transformat.

 

Podeu consultar tota la informació i detalls a l’agenda d’Olot Cultura.  

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat