INSCRIPCIONS CURSOS DE CATALÀ
INSCRIPCIONS CURSOS DE CATALÀ Per complir amb les mesures sanitàries per la COVID-19, el CPNL ha reduït ràtios i es disposen de menys places
 

El Servei de Català d'Olot-la Garrotxa obre les inscripcions per als cursos de català de la tardor que es porten a terme d'octubre a desembre.

 

14, 15 i 16 de setembre: Inscripcions dels antics alumnes (que continuen del curs passat i tenen matrícula preferent).

 

Del 17 al 25 de setembre: Inscripcions generals d'alumnes nous. 

 

      Sol·licitud de cita prèvia per fer la  prova de col·locació: a partir del 8 de setembre


 

Els cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) d’Olot compliran totes les mesures sanitàries establertes i, és per això que les ràtios de cada curs s’han disminuït per evitar aglomeracions als edificis i a les aules. Per aquest motiu, aquests cursos disposaran d’un nombre inferior de places.

 

Per compensar-ho, des del CPNL han diversificat l'oferta amb cursos semi presencials, que combinen classes a l'aula amb classes virtuals i s'ha ampliat el nombre de places de les formacions a distància dels nivells Elemental (B1 europeu), Intermedi (B2 europeu) i de Suficiència (C1 europeu). Aquests dos nivells (Intermedi i de Suficiència) i també el Superior (C2) seran exclusivament a distància, gestionat amb tutors.

 

Seguint les normatives en matèria de seguretat per evitar contagis per la COVID-19 l'atenció al públic per part del Servei de Català d’Olot-la Garrotxa es farà sempre amb cita prèvia. Per tant, tant si es vol fer una inscripció, com una prova de nivell com qualsevol altre tràmit, cal trucar abans per telèfon al 972 27 09 02 i demanar hora.

 

Les inscripcions i les proves de nivell també es podran realitzar des de la pàgina web (www.cpnl.cat/olot-garrotxa). No obstant això, tenint en compte els festius locals d’Olot (7 i 8 de setembre) s'han modificat els terminis. El Servei de Català d'Olot-la Garrotxa està ubicat a l'edifici de Can Monsà, al carrer de Joan Pere Fontanella, 3 d’Olot.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat