QUAN PARLES FAS MÀGIA!
QUAN PARLES FAS MÀGIA! És el lema de la campanya que difon el Voluntariat per la llengua en aquest curs 2020-2021
 

En aquest primer trimestre del curs, d’octubre a desembre, per la pandèmia del coronavirus, des de la plataforma Voluntariat per la llengua s’ha donat prioritat al VxL virtual: és a dir, trobades a través de qualsevol plataforma que es triï, ja sigui WhatsApp, Meet, Hangouts, Zoom, Teams, etc.

L’objectiu d’aquesta iniciativa continua essent oferir un espai més de conversa a aquelles persones que no tenen el català com a primera llengua i l’estan aprenent així com tots aquells veïns i veïnes que volen practicar la llengua i millorar el seu domini.

A Olot, el VxL començarà la setmana del 26 d’octubre. Les persones que vulguin ser voluntàries poden omplir la fitxa que trobaran al web www.vxl.cat o bé trucar al Servei de Català d’Olot-la Garrotxa: 972 27 09 02 i fer el tràmit per telèfon.

Durant el mes d’octubre s’aniran coneixent les parelles lingüístiques, que s’aniran citant amb hora prèvia des del Servei de Català d’Olot-la Garrotxa, atès que les presentacions habituals s’han suspès seguint les mesures de prevenció i seguretat per evitar contagis del coronavirus COVID-19. Ara, per difondre les activitats i tasques que es realitzen des de la plataforma s’ha llançat una campanya informativa sota el lema ‘Quan parles fas màgia!’.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat