L'ALCALDE D'OLOT. JOSEP MARIA COROMINAS

Olot és una ciutat acollidora, una ciutat en la qual, en general, es pot viure molt bé, una ciutat que lluita pel seu progrés i desenvolupament econòmic, per crear riquesa i benestar. Ens agrada pensar que som una ciutat cohesionada i amb personalitat pròpia. Amb signes d’identitat com l’Art o els Volcans i amb la singularitat d’estar situada dins un Parc Natural, el de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Una ciutat que cal conèixer. Una ciutat a on també trobareu un ajuntament que vol cuidar els detalls, que vol ser capaç de conservar i mantenir tot allò que li ha costat tant d’esforç a moltes generacions. Que es preocupa per la seguretat, per la mobilitat, per la neteja, per tenir una ciutat endreçada... Si en algun aspecte no ho aconseguim prou, feu-nos-ho saber. La ciutat la fem entre tots, perquè és de tots.

Amb aquest esperit afrontem la incorporació de les eines que avui ens ofereix la xarxa per relacionar-nos, no només amb els nostres conciutadans, sinó amb tot el món. Espero que aquest web us serveixi com a eina per mantenir una relació més còmode, estreta i àgil amb l’ajuntament d’Olot. La nostra voluntat és ser un ajuntament facilitador, i això només es percebrà si, realment, actuem com un ajuntament amic, eficaç i eficient, al servei de tots els ciutadans.

Estem oberts a qualsevol suggeriment que faciliti i aprofundeixi encara més la relació entre els ciutadans i l’ajuntament. Per això, us convido a exercir el vostre dret a demanar-nos millores, tant d’aquesta eina com de qualsevol que tinguem o posem en el futur a disposició dels ciutadans.
Amb una salutació ben cordial,


Enllaç Agenda institucional de l'Alcalde.

Josep M. Corominas
Alcalde d’Olot
Email: alcaldia@olot.cat

 

imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat