VOT JOVE A L’IDEAL-OJG
VOT JOVE A L’IDEAL-OJG Una acció per promoure la participació dels joves a la consultaDes d’ara i fins al dia 7 de juny, si tens entre 12 i 30 anys pots participar al VOT-JOVE. Una acció a l’espai Ideal per promocionar la participació dels més joves a la consulta que es celebraran a Olot de l’1 al 7 de juny. Les preguntes d’aquesta consulta són: Creus que la variant d’Olot és una obra urgent i prioritària? I, Olot ha de deixar d’organitzar els correbous?

Les dues preguntes es contesten amb un sí, amb un no o deixant en blanc la resposta.


La consulta oficial permet als majors de 16 anys votar, però des de l’
IDEAL–Oficina Jove de la Garrotxa es volen preguntar aquestes qüestions també als menors, a partir de 12 anys. L’objectiu és promocionar la participació a la ciutat, el diàleg i la presa de decisions ja des de molt joves (de 12 a 16 anys) i al mateix temps incentivar els major de 16 anys a participar a la consulta com a membres de ple dret de la comunitat.

 

La votació que es farà a l’IDEAL serà simbòlica i a cada butlleta de votació caldrà especificar-hi l’edat, així, quan es faci el recompte per a mostrar els resultats de l’enquesta, s’especificarà també l’edat en els resultats.


Amb aquesta acció, l’IDEAL-OJG vol animar a tots els i les joves, i sobretot als majors de 16 anys, a participar de la consulta ciutadana i a adquirir hàbits de participació en les qüestions de ciutat, perquè els i les joves hi tenen molt a dir, a fer, a pensar i a opinar!imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat