L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS D’OLOT SE SUMA AL BLACK FRIDAY
L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS D’OLOT SE SUMA AL BLACK FRIDAY L’entitat ha impulsat l’Olot.shop, una plataforma des d’on es podran adquirir productes amb importants ofertes i descomptes d’uns 50 establiments
 

Davant els efectes de la crisi de la COVID-19 i amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local, l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) s’ha sumat per primer cop a la celebració del Black Friday i ho farà a través d’una nova plataforma creada per a l’ocasió: l’Olot.shop.

Del 27 al 30 de novembre, una cinquantena de comerços de tots els àmbits i sectors de la ciutat mostraran les seves ofertes i productes amb importants descomptes. La voluntat és aprofitar la dinamització i increment de les vendes que es produeix durant aquesta cita mundial del comerç i impulsar les vendes dels empresaris i comerços locals de la ciutat, un dels sectors més afectats per les mesures de prevenció de contagis arran la crisi de la COVID-10.

Per participar-hi, és molt senzill, només cal accedir a olot.shop i, un cop a dins, els usuaris i usuàries podran trobar centenars d’ofertes distribuïdes en diverses categories i seccions. Un cop hagin escollit tots els articles desitjats, podran fer un únic pagament amb targeta o bé a través de bizum. “D’aquesta manera fem un pas més cap a la digitalització del comerç de proximitat amb la voluntat d’acostar-nos a tots aquells veïns i veïnes que acostumen a fer compres per internet i que volen avançar les seves compres nadalenques”, assegura el president de l’Associació de Comerciants d’Olot, Jordi Rovira.

Els participants podran escollir entre la recollida a la botiga al cap de 24 hores o el lliurament a domicili entre 2 i 5 dies hàbils després d’efectuar la compra. En el cas dels participants que siguin d’Olot o de qualsevol població de La Garrotxa, no hauran de fer front a les despeses del transport si disposen d’una compra mínima de més de 20 euros. En cas que sigui inferior, el transport dels productes adquirits suposarà un cost de 3 euros. Per altra banda, si són de fora de La Garrotxa, el cost del transport serà de 6 euros.

Per facilitar l’operativitat, l’Associació de Comerciants d’Olot ha preparat una guia específica i sessions en línia per acompanyar, formar i ajudar els comerços que vulguin participar-hi.

Aquesta nova iniciativa de comerç digital arriba després de l’Olot.Shopping, la jornada online pionera que va portar a terme l’ACO amb el suport de l’Ajuntament d’Olot el passat me de maig i que va permetre vendre mig miler d’articles en 24 hores arribant a gestionar més de 200 comandes i generant 12.000 euros de facturació. Com en aquest cas, la proposta  - inèdita a tot Catalunya - va ser concebuda per reactivar el comerç davant l’estat d’alarma, el confinament i el tancament de botigues per evitar la propagació del coronavirus. L’Olot.Shopping va comptar amb la participació de 42 establiments d’Olot i la col·laboració de l’empresa Volcànic Internet, la Diputació de Girona, el Mercat d’Olot i el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat. imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat