CARNESTOLTES INFANTIL
CARNESTOLTES INFANTIL Aquest dissabte, actes de celebració del 40è Carnestoltes infantilAquet dissabte 10 de febrer tindrà lloc la 40a edició del Carnestoltes Infantil. L’organitzen Rialles, Esplais de la Garrotxa i l’Agrupament Escolta Nostra Dona del Tura. Per celebrar aquest aniversari, s’ha organitzat una activitat extra que es durà a terme el mateix dissabte al matí: començarà a les 10h i finalitzarà a les 13.30h. Es tracta d’un taller d’automaquillatge que es farà a la plaça mercat. Hi haurà esmorzar per a tothom. Paral·lelament a les 11.30 del migdia els Reis Carnestoltes visitaran el supermercat Bon Preu i seguidament aniran a la plaça Mercat.

 

A la tarda continuaran amb la gran rua pel centre de la ciutat. La concentració dels assistents serà a les 16h de la tarda a la plaça Clarà, des d’on sortirà la rua del Carnaval que arribarà a la plaça Major, amb el rei i la reina i els grups de percussió Tam, Timbus. La Berta Espona dels Esplais de la Garrotxa i en Marçal Bancells de la secció de mainada del Centre Excursionista són el Rei i la Reina del Carnaval Infantil. Ells seran els encarregats de pronunciar el pregó a la plaça Major. Tot seguit, hi haurà ball amb el grup Xiula.

 

L’Escola d’Art s’encarrega d’engalanar la plaça Major mentre que l’Escola Municipal d’Expressió realitza la il·lustració del cartell. El pòster del Carnestoltes Infantil és obra de Marina Faja, alumne de l'aula d'Il·lustració i Còmic de l’Escola.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat