JAZZ DE PRIMER NIVELL A OLOT
JAZZ DE PRIMER NIVELL A OLOT El músic nord-americà Wallace Roney obrirà el cicle Jazz Olot aquest dissabte. La setmana que ve, actuarà Andrea MotisOrganitzat conjuntament amb la prestigiosa sala Jamboree de Barcelona, el cicle de Jazz Olot és una aposta per oferir jazz de qualitat a la capital de la Garrotxa de manera regular al llarg de l’any. El regidor de Cultura, Pep Berga, ha explicat que "és una oporunitat per veure a Olot artistes reconeguts nacionalment i internacionalment que actuin a la sala El Torín en concerts molt propers al públic".

La primera actuació d’aquesta tardor serà dissabte 28 d’octubre, a les 22 h, i anirà a càrrec del trompetista nord-americà Wallace Roney. Roney és un dels pocs músics que Miles Davis, el Príncep de les Tenebres, va assenyalar com un dels seus deixebles avantatjats i va ser escollit durant la gira d’homenatge a Davis per acompanyar la històrica formació. Roney s’ha fet valer tot i l’ombra allargada del geni i ho ha aconseguit gràcies a una personalitat forta i un caràcter inquiet.

Una setmana més tard, el divendres 3 de novembre, a les 22 h, Andrea Motis torna a la mateixa sala on va actuar ara fa quatre anys per inaugurar el cicle de Jazz Olot. Hi presentarà el seu primer disc en solitari, Emotional Dance, un treball eclèctic que inclou tres peces originals amb les quals s’estrena com a compositora i tres temes interpretats en català (La gavina, de Frederic Sirés Puig; Lousiana o els camps de cotó, d’Els Amics de les Arts; i Matilda, de Perico Sambeat). El disc es completa amb versions de jazz i swing que ha arranjat ella mateixa com Never Will I marry, de Frank Loesser o You’d be so nice to come to, de Cole Porter.

Les entrades per a cadascun dels concerts valen 10 euros si es compren anticipadament o 12 euros si s’agafen a taquilla el mateix dia del concert. Hi ha disponible un paquet de 15 euros que inclou les entrades per als dos concertsdel cicle de Jazz Olot d’aquesta tardor. Es poden comprar per internet a www.olotcultura.cat o presencialment al Teatre i a Can Trincheria.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat