MOLT BONA ACOLLIDA DE LES JORNADES ESPORTIVES DE TECNIFICACIÓ
MOLT BONA ACOLLIDA DE LES JORNADES ESPORTIVES DE TECNIFICACIÓ 130 nens i nenes participen de les activitats de patinatge, hoquei i tennis taulaLes jornades esportives de tecnificació Nadal 2016 estan tenint una gran acceptació. Aquesta setmana hi participen 88 nens i nenes de 5 a 10 anys: 45 s’han apuntat a patinatge i 43 més a hoquei. De les 9h del matí a la 1h del migdia al Pavelló Municipal d’Esports, tenen l’oportunitat de millorar el seu coneixement de l’esport que han triat aprofitant les vacances de l’escola.

El Club Patinatge Artístic Olot, el Club Patí Hoquei Olot i el Club Tennis Taula Olot amb el suport de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot organitzen les Jornades Esportives de Tecnificació, que continuaran la setmana que ve amb més activitats. A partir de dilluns dia 2 de gener i fins al dijous 4 de gener, 42 nens i nenes seguiran practicant patinatge i tennis taula.

Les jornades de tecnificació de Nadal dupliquen aquest any els participants de 2015 en les que hi van prendre part 71 nens i nenes. Cal destacar la bona feina dels entrenadors dels diferents clubs, qui fa que els infants gaudeixin de l’esport.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat