TRENQUEM ELS ESTEREOTIPS DE L'ÀFRICA
TRENQUEM ELS ESTEREOTIPS DE L'ÀFRICA Ha tingut lloc aquest dissabte a l'Ideal-OJGAquest dissabte 27 de febrer ha tingut lloc a l'IDEAL-OJG un taller per a joves d'aquells que fan reflexionar molt. Es va parlar, pensar i debatre sobre els estereotips que la societat té de les persones que provenen del continent africà. A través de diferents dinàmiques i debats es van trencar els tòpics que més es repeteixen sobre aquest continent i sobre les persones que, o bé la família hi té l'origen o bé són nascudes allà. Com a activitat final, es va construir un mapa de l'Àfrica a cegues, i tots els assistents van poder gaudir d'un petit refrigeri.

L'activitat va estar organitzada per l'associació de joves d'Olot HJL, que es van constituir fa una mica més d'un any, amb l'objectiu de treballar per a la plena inclusió de totes les persones, posant l'accent sobretot en el col.lectiu gambià.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat