TREBALLS PEL TEMPORAL FILOMENA A OLOT
TREBALLS PEL TEMPORAL FILOMENA A OLOT El dispositiu activat s’encarrega de retirar neu dels espais clau de la ciutat
 

Des d'aquesta matinada de diumenge torna a estar actiu el dispositiu per nevades a Olot. Una cinquentena d'efectius de la Brigada Municipal, de la Policia Municipal d'Olot i de Protecció Civil formen part d'aquest dispositiu que, des de la matinada de divendres a dissabte, treballa per donar resposta a les necessitats derivades de la nevada pel temporal Filomena a la ciutat.

Concretament aquest diumenge els equips concentren els treballs en retirar la neu de les vies principals de la ciutat i de tots els carrers d'Olot per garantir l'accessibilitat a tots els barris i equipaments de la ciutat. En concret, les tasques es focalitzen en netejar els accessos a les escoles pel retorn a les aules després de les festes nadalenques i retirar la neu acumulada al Firal d’Olot perquè aquest dilluns 11 de gener es pugui portar a terme el mercat setmanal de productes frescos d’Olot de cada dilluns. 

Arran de la nevada, aquest dissabte es va suspendre el servei de TPO a Olot. Paral·lelament, es recorda que des de l'inici de l'hivern, l'Ajuntament d'Olot va instal·lar 12 contenidors de sal de desgel a la ciutat a disposició dels veïns. Els membres de la Brigada Municipal els van omplint a mesura que es buiden. Només recordar que són per a ús particular i que la Brigada s'encarrega d'aplicar-ne a les calçades i carreteres. 

Es demana màxima precaució davant del temporal de neu i restringir al màxim la mobilitat per la ciutat, únicament circulant en cas que sigui indispensable o imprescindible. 

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat