ELS PREMIS LITERARIS CIUTAT D'OLOT CELEBREN UNA EDICIÓ ESPECIAL
ELS PREMIS LITERARIS CIUTAT D'OLOT CELEBREN UNA EDICIÓ ESPECIAL El premi Marian Vayreda i Joan Teixidor arriben a la 50a convocatòriaL’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot ha presentat la convocatòria per l’edició de l’any 2016 dels Premis Literaris Ciutat d’Olot. La 50a pel Marian Vayreda de Prosa Narrativa i el Joan Teixidor de Poesia i la 47a pel Premi de Novel.la Juvenil. Des d’ara i fins a l’1 de març de 2016, els autors poden presentar les seves propostes a la convocatòria, seguint les indicacions corresponents a cada categoria. El veredicte es farà públic el mes de juny del proper any.

El Premi Marian Vayreda de Prosa Narrativa té una dotació de 10.000 euros i l’Editorial Empúries publicarà l’obra; el Premi Joan Teixidor de Poesia –per a reculls d’haikus- té una dotació de 2.000 euros i Viena edició publicarà el recull, i el Premi de Novel.la Juvenil, és de 4.500 euros i la publicació de l’obra anirà a càrrec de Llibres del Segle.

El regidor de Cultura, Josep Berga, ha destacat la importància pels guanyadors del fet de poder veure les obres publicades, a part del premi econòmic. La presentació s’ha fet al Museu dels Sants on va viure Marian Vayreda –que dóna nom al principal premi de la convocatòria-i on actualment s’hi pot veure l’exposició “Marian Vayreda. Llum i ombres” dedicada precisament a la seva producció literària.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat