SUPORT A L'ACOLLIDA DE REFUGIATS
SUPORT A L'ACOLLIDA DE REFUGIATS L’Ajuntament que treballa amb la Plataforma Garrotxa Acull té obert un compte corrent per recollir donacionsEn el ple del passat mes de setembre, l’Ajuntament d’Olot va aprovar una moció conjunta de suport a l’acollida urgent de població refugiada víctima dels conflictes armats a la Mediterrània. En el text, Olot s’oferia com a municipi d’acollida i acordava sumar-se a les línies de treball identificades i consensuades a les diferents reunions a les quals havien participat els responsables municipals. El Consistori també va manifestar la voluntat de treballar conjuntament amb la Plataforma Garrotxa Acull i obrir un compte corrent per recollir donacions per a les persones refugiades.
 
Coincidint amb la proximitat de les dates nadalenques, des de la Plataforma Garrotxa Acull han volgut fer una crida a les olotines i olotins per recordar de l’existència d’aquest compte corrent “adreçat a recollir diners per pal.liar la situació de totes les persones refugiades i també les que estan cercant refugi en països que no són els seus, ja que pateixen abusos i guerres. Aprofitem el temps de Nadal, quan la majoria de nosaltres podrem fruir d’un certa abundància per demanar-vos una forma de col.laboració que es durà a terme a través del Consell Català de Cooperació que serà qui decidirà com i a on s’enviaran el diners”.

Les aportacions es poden fer mitjançant el compte corrent següent:
ES31 1491 0001 2220 8672 7324 (Triodos Bank)


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat