L'ESPLAY ARRIBA A OLOT
L'ESPLAY ARRIBA A OLOT Aquest model de lleure educatiu en família inspirat en el Playmobil, s'instal.la del 23 al 31 de desembre al TorínDesprés de l'estrena a Granollers amb més de 2.500 nens i els seus pares, la segona parada del centre itinerant Esplay serà a Olot des de demà. Fins al 31 de desembre a la sala El Torín  es presentaran una quinzena d'activitats basades en el joc educatiu i la iconografia de la històrica marca Playmobil. El Parxís dels Clowns, l'Oca, les Dames dels Guerrers Xinesos o els Escacs Medievals són alguns dels jocs a escala humana on les famílies es podran divertir. Com a novetat, es presentaran uns puzles temàtics sobre la prehistòria i els campaments indis tots amb il.lustracions i iconografia de Playmobil.

El joc té un paper molt important, tant en els aspectes psicològics com els pedagògics, per al desenvolupament de la personalitat i la integració social dels nens. A partir d'aquest concepte i conscients que l'oferta lúdica avui dia és àmplia, Esplay proposa un nou model d'esbargiment en família que evoluciona el joc de taula tradicional cap a un format de grans dimensions on poden interactuar en un mateix entorn i de manera simultània prop de 100 nens amb els seus pares.

A banda de la zona de jocs, Esplay oferirà cada dia tallers i manualitats i dos diorames de clics que representaran el pessebre i la cavalcada de Reis per tal d'ambientar l'espai amb una tradició molt arrelada a Olot i la comarca com les Festes de Nadal. A més, el diumenge 27 de desembre, també hi haurà parades amb productes Playmobil nous i de col.leccionisme.

Esplay - Lleure educatiu en família
Funcionarà del 23 al 31 de desembre a la Sala El Torín
Horari: de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h
Edats recomanades: de 2 a 12 anys
El dia 25 de desembre (Nadal) l'Esplay obrirà de 16 h a 20 h i els dies 24 i 31 de desembre de 10 h a 14 h
Venda entrades anticipades esplayolot.eventbrite.es (el preu de l'entrada és de 5 € per als nens de 2 a 12 anys i de 2 € per als més grans de 12 anys. Gratuït per als menors de 2 anys).imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat