UNA DOTZENA DE FLORS
UNA DOTZENA DE FLORS Montolivet es converteix aquest dissabte en una de les instal·lacions de Lluèrnia
 

Aquest cap de setmana Lluèrnia recupera una de les accions del festival d’aquest any. La COVID-19 va obligar a canviar el format del festival - que aquest any s’ha allargat durant 43 dies – així com els dies i horaris en què s’havien programat algunes de les instal·lacions. És el cas de la intervenció ‘Una dotzena de flors’ finalment tindrà lloc aquest dissabte, 12 de desembre.

A partir de les 19 i fins a les 19.30 h, Montolivet serà l’escenari d’una intervenció de Lluèrnia. ‘Una dotzena de flors’ posa en joc la relació de conflicte que vincula la visibilitat i l’espai públic per a generar un diàleg, amb i en el paisatge, entre dos indrets icònics de la ciutat: el barri de Sant Pere Màrtir (on tindrà lloc la intervenció) i el volcà Montsacopa (com a punt recomanat d’observació).

Servand Solanilla és l’autor d’aquesta acció que parteix de la singularitat del barri de Sant Pere Màrtir - de les seves cases i carrers, la seva història i trajectòria - i que compta amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Montolivet.

Per un altre costat, l’altra acció prevista per aquest dissabte s’ha hagut d’anul·lar per la previsió de mal temps. El llançament de la sonda dels Estratosfèrics s’ha hagut d’ajornar per un altre dia en el qual les condicions meteorològiques siguin més positives. En tot cas, si voleu presenciar el llançament, només cal que us apunteu a www.estratosferics.com.

 

OBSERVACIONS:

·         “Una dotzena de flors” es podrà veure aquest dissabte de les 19 a 19.30 h.

·         L’acció tindrà lloc al barri de Montolivet.

·         El volcà Montsacopa és el punt recomanat per a la seva observació. El camí que envolta el cràter, davant de l’església de Sant Francesc, hi haurà diversos punts d’observació senyalitzats.

·         Es recomana portar uns prismàtics per veure millor la intervenció.

·         La realització d’aquesta activitat generarà unes afectacions viàries temporals. En concret, mentre duri la intervenció no es podrà circular pel Carrer Geranis, que quedarà tallat al trànsit de les 18.45 h fins a les 19:30 h.  

 

Per a més informació, connecteu-vos a www.lluernia.cat

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat