WASTED COMENÇA GIRA A OLOT
WASTED COMENÇA GIRA A OLOT La Sala La Carbonera acull divendres l'espectacle, amb les entrades exhauridesDesprés d’estrenar a FiraTàrrega 2015, la companyia lleidatana de teatre Íntims Produccions presenta Wasted a la Sala La Carbonera d’Olot, el 22 de gener. La proposta parteix del text original de Kate Tempest, una jove rapera, poeta i dramatúrga británica i ha estat dirigida per Iván Morales.

Wasted explica com transcorre la nit de tres amics que es retroben el dia que fa 10 anys de la mort d’en Toni, el quart amic. En aquest marc, l’Edu, la Carlota i en Dani sense saber cap on encaminar-se ni què fer per canviar, s’enfronten a la misèria de les seves vides. Els temes que tracta, de forma directa, la fan una peça atractiva a moltes generación. El públic està inmers en l’espai escènic i la música acompanya l’experiència, tot buscant noves maneres d’establir un vincle amb l’espectador.

Íntims Produccions són els primers en representar Wasted fora del Regne Unit i la van estrenar a FiraTàrrega 2015, on va esdevenir una de les sensacions de l’edició. Ara inicien a Olot la gira pels teatres de Catalunya i ho fan amb amb les entrades exhaurides.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat