COMPRA D'HABITATGES PER A LLOGUER SOCIAL
COMPRA D'HABITATGES PER A LLOGUER SOCIAL El ple aprova per unanimitat l'adquisició de 13 pisos que s'afegeixen als 15 que la Generalitat compra amb aquesta mateixa finalitatEn el ple d'aquest dijous, l'Ajuntament ha aprovat la compra de 13 pisos, situats al carrer Abat Racimir, per destinar-los a lloguer social. Els habitatges s'afegeixen als 15 que, en aquesta mateixa ubicació del barri de Sant Miquel, comprarà la Generalitat per cedir-los a l'Ajuntament amb aquesta mateixa finalitat. El ple d'aquest dijous tots els regidors van donar suport a la compra i el finançament d'aquesta operació. 

L'actuació realitzada per l'Ajuntament arran de l'esfondrament de part de la teulada d'un edifici del barri vell, l'aprovació definitiva dels estatuts del Consell d'Infants i diferents mocions són altres dels punts de l'ordre del dia del ple d'aquest dijous que podeu recuperar a l'apartat VideoOloteca de la pàgina web www.olot.cat (cliqueu aquí).


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat