10 ANYS DE SEMINARIS EMPRESARIALS
10 ANYS DE SEMINARIS EMPRESARIALS Per commemorar-ho, aquest divendres xerrada a càrrec de Josep Serra del Celler La VinyetaDes de l’Ajuntament d’Olot, a través del servei de suport a les persones emprenedores que s’ofereix des de l’Institut Municipal de Promoció, ja fa anys que es vetlla per acompanyar-los en tot el procés adaptant el servei a les necessitats de cada persona o projecte. És dins aquest acompanyament on s’ofereixen un seguit de seminaris de formació gratuïts sobre diferents temàtiques, que aquest 2016 compleixen la desena edició. Durant aquest període s’han atès 2.261 persones amb diverses inquietuds respecte  l’emprenedoria i s’han ofert 115 accions de formació que han comptat amb una assistència de 1.789 persones.

Per commemorar aquesta 10a edició dels seminaris, convidem a totes les persones interessades en la formació i l’emprenedoria a la xerrada que hi haurà a càrrec de Josep Serra, responsable del Celler La Vinyeta, un negoci innovador amb visió tradicional, que elabora productes a partir del que dóna la terra amb voluntat de contribuir a de revaloritzar el territori. La seva manera de fer l’ha portat en els darrers temps a rebre diversos reconeixements en el món del vi i recentment  ha estat el guanyador del Premi Jove Empresari 2015 de l’Alt Empordà, Josep Serra ens explicarà quina ha estat la seva trajectòria i la seva experiència, fent referència a la importància de la formació. L’acte tindrà lloc aquest divendres 26 de febrer a les 19h a la Sala de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa. En el transcurs de l’acte es donarà a conèixer també la programació de seminaris prevista per aquesta desena edició.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat