PRESENTACIÓ DEL PRIMER DISC DE LA BANDA GARROTXINA "THE RUSTIES BLUES BAND"
PRESENTACIÓ DEL PRIMER DISC DE LA BANDA GARROTXINA "THE RUSTIES BLUES BAND" Serà aquest divendres a El Torín acompanyats d’un grapat de músics com la banda Big Mama Montse & Sister MarionDes del 2013 que The Rusties Blues Band interpreten cançons de grans artistes del gènere rhythm and blues i blues Chicago com Robert Johnson, B.B King, Robben Ford... Ara, el grup fa un pas més i presenten el seu primer treball doble: Independent Blues, amb temes originals de la banda, i disCOVERing the blues, que presenta un recull de la música que més els emociona d’aquest estil.

Amb només dos anys, aquesta formació garrotxina ha anat fent el seu camí singular que els ha portat a aconseguir diversos reconeixements. Entre ells, el 2014 van ser guanyadors del primer premi del concurs del Festival de Blues dels Pirineus i van quedar finalistes del Festival Blues and Plus d’Albatàrrec. En la presentació d’aquest seu primer treball, els acompanyaran diversos músics convidats de l’escena del blues com Agustí Mas, Selina Juárez, Miquel Pascal, Àlex Hernández i la banda Big Mama Montse & Sister Marion.

El preu de l’entrada per aquest espectacle és de 6 euros anticipada i 10 euros a taquilla. Les entrades anticipades es poden comprar a través d’internet a www.olotcultura.cat, al Teatre i a Can Trincheria.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat