ÚLTIMS DIES PER PRESENTAR-SE ALS PREMIS LITERARIS CIUTAT D'OLOT
ÚLTIMS DIES PER PRESENTAR-SE ALS PREMIS LITERARIS CIUTAT D'OLOT L'1 de març finalitza el termini per optar a les seves tres categories: prosa narrativa, novela juvenil i haikusEl proper 1 de març finalitza el termini per a presentar obres a la convocatòria d’aquest 2016 dels Premis Literaris Ciutat d’Olot. Com en els últims anys, s’han proposat tres categories:
- El Premi Marian Vayreda de Prosa Narrativa, dotat amb 10 mil euros, i la publicació de l’obra per part de l’editorial Empúries.
- El Premi Joan Teixidor de Poesia, per a reculls d’haikus, dotat amb dos mil euros, i la publicació de l’obra per Viena Edicions.
- El Premi de Novel.la Juvenil, per a novel.les per a joves de 13 a 16 anys, dotat amb 4.500 euros i la publicació de l’obra per part de Llibres del Segle.

A la pàgina web de l’Institut de Cultura d’Olot s’hi troben les bases complertes de cadascun dels premis amb tota la informació per als participants: www.olotcultura.cat/premis-ciutat-olot/. En aquesta edició cal destacar que el Premi de Prosa Narrativa i el Premi Joan Teixidor de Poesia compleixen 50 anys. El veredicte es donarà a conèixer el dissabte 11 de juny, al Museu dels Sants, edifici que va acollir l’estudi de Marian Vayreda, el qual dóna nom a la categoria més important dels Premis Ciutat d’Olot.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat