EL MOT OMPLE OLOT DE VIDES
EL MOT OMPLE OLOT DE VIDES Avui s’ha presentat a Olot i Girona el programa del festival MOT 2016El festival de literatura MOT, organitzat conjuntament cada mes d’abril pels ajuntaments d’Olot i Girona, s’està convertint en un referent gràcies a una doble aspiració que el fa ben especial: buscar l’excel.lència dels ponents i la programació al voltant d’un mateix tema, i conservar la dimensió humana i pròxima, a l’escala del territori on té lloc. Després d’una primera setmana a Girona –els dies 7, 8 i 9 d’abril–, el 14, 15 i 16 d’abril la Carbonera d’Olot serà l’escenari de tres dies intensos de converses a l’entorn del fil temàtic d’enguany: escriure vides.

Després d’un primer any dedicat a la literatura fantàstica i un segon a la relació entre literatura i ciutats, el festival MOT 2016 es fixa aquest any en les vides reals explicades amb els mecanismes de la ficció. A la presentació d'aquest matí a l'Ajuntament d'Olot, l'alcalde Josep M. Corominas ha destacat "l'aportació del MOT per arribar a tots els públics i que tothom s'hi senti convidat a participar i l'organització conjunta d'aquest esdeveniment amb Girona".

Per conèixer els processos creatius que s’amaguen darrere les biografies literàries, s’ha convidat prop d’una vintena d’autors de primera fila, nacionals i internacionals, que conversaran sobre la seva pròpia experiència creadora, però posant el focus en aspectes concrets d’aquestes vides escrites, com ara escriure bèsties, escriure dones, escriure vides obsessives, escriure muses, escriure impostors o escriure vides estroncades. L’estructura de la programació, un dels èxits del festival, es basteix a partir de converses a dues o tres veus, que giraran a l’entorn d’aquestes qüestions esbossades, entre d’altres.

Podeu consultar tota la programació del MOT a www.festivalmot.cat


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat