LLUÈRNIA ATRAU A OLOT EL PROJECTE FLANEUR
LLUÈRNIA ATRAU A OLOT EL PROJECTE FLANEUR Concidint amb el festival, es reuneixen a Olot els representants de les 14 institucions participants d'aquest projecte artístic europeuFlâneur – Noves Narratives Urbanes és un projecte en xarxa del qual en formen part 14 institucions procedents de 10 països diferents, entre les quals, hi ha l’associació cultural Lluèrnia. L’objectiu d’aquest projecte és realitzar intervencions artístiques a l’espai públic a través de la fotografia contemporània. El projecte vol motivar els artistes a fer noves interpretacions de l’espai urbà considerant tant el context físic com el social de les ciutats. A més de les intervencions a l’espai públic, el projecte contempla l’organització de tallers, classes magistrals, residències artístiques, conferències, etc.  per promoure la reflexió al voltant de la fotografia contemporània.

Representants de les institucions que formen el projecte, es reuneixen avui durant tot el dia a Olot, coincidint amb el festival Lluèrnia. Una comitiva formada per persones de Portugal, França, Itàlia, el Regne Unit, Letonia, Irlanda i Alemanya. El projecte Flâneur tindrà una durada de dos anys i durant aquest temps es faran accions a totes les ciutats participants. A Olot aquest cap de setmana coincidint amb Lluèrnia, s’ha organitzat un curs per als estudiants de fotografia de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, a càrrec de Boris Eldagasen, i dues accions artístiques que tindran lloc demà al matí: un taller a càrrec d’Albert Gusi (11 h, davant la plaça de Braus) i l’acció Blindwalks (de 10 a 13 h, davant la plaça Mercat) que consisteix a caminar per la ciutat amb els ulls tapats acompanyat d’un guia i fer fotografies amb l’ajuda dels altres sentits.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat