EL PRIMER ANIVERSARI DE LA NOVA PLAÇA MERCAT
EL PRIMER ANIVERSARI DE LA NOVA PLAÇA MERCAT 40% més de clients i 45% més de facturació, dades principals del balanç dels placers al nou edifici del Mercat, que avui està de celebracióLa Plaça Mercat ha celebrat aquest matí el primer any de funcionament a les noves instal.lacions. A les 9h en punt, els placers han bufat les espelmes del pastís amb el que han commemorat els primers dotze mesos a l’edifici, que consta de 3.900 metres quadrats repartits en tres plantes.

El president de l’Associació de Placers, Jordi Vilarrasa, ha assegurat que “ha estat un any amb uns resultat molt positius en el que tots hem treballat de valent en un horari continu que també ens ha ajudat a arribar a més gent”. Segons Vilarrasa, “el client d’Olot et diu que està molt orgullós del nou Mercat i això t’anima. També ve gent de fora que ve a veure el nou espai i comprar els nostres productes”. Amb l’entrada en funcionament de la nova Plaça Mercat, es va decidir ampliar l’horari d’atenció al públic que actualment és de dilluns a divendres de forma ininterrompuda de les 8 a 19h i de dissabte de 8 a 15h. Això ha suposat un horari ininterromput i, amb el nou edifici, un increment de clients del voltant del 40% de mitjana. El regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, ha concretat que “un 90% dels compradors de la Plaça Mercat són d’Olot i comarca, que mantenen una fidelització (entre diària i/o setmanal) del 95%”. Pel que fa a la facturació, “tot i que no tenim el volum de cada establiment, segons dades dels mateixos placers, es pot parlar d’una mitjana d’un 45% d’augment del nou Mercat en relació a l’espai anterior” ha afirmat Vayreda. 

L’alcalde, Josep M. Corominas, ha subratllat “la feina impagable que fan els places amb la seva bona manera de treballar, els seus productes de qualitat, amb la seva simpatia que s’han anat guanyant un públic molt fidel”. Corominas ha afegit que “estem molt contents pels resultats obtinguts per Plaça Mercat, però no ens quedem aquí. Seguim treballant en l’antic edifici de l’hospital Sant Jaume, la plaça del Teatre i el Firal com a nous revulsius per al centre de la ciutat”.

Quan es va inaugurar la plaça Mercat el mes de novembre de 2014, hi havia 19 espais ocupats. A principis de 2016, s’obrirà l’últim espai que queda disponible de les instal.lacions del Mercat d’Olot que, de mitjana, compta amb 35.000 clients al mes.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat