AQUEST PROPER CURS ES REOBRIRÀ L’ESCOLA BRESSOL DE SANT MIQUEL
AQUEST PROPER CURS ES REOBRIRÀ L’ESCOLA BRESSOL DE SANT MIQUEL L'augment de les preinscripcions i la possibilitat de noves incorporacions han portat a prendre aquesta decisióL’escola bressol de Sant Miquel tornarà a obrir aquest mes de setembre. L’alcalde Josep M. Corominas, acompanyat el regidor d’Educació, Jaume Mir, han anunciat aquest matí la decisió de l’equip de govern perquè el centre es torni a posar en marxa de cara a aquest proper curs. “Tot i que no hem arribat a la xifra d’inscrits que ens havíem posat com a límit, l’increment del número d’inscripcions ens ha portat a prendre aquesta decisió” ha explicat l’alcalde Josep M. Corominas. L’alcalde ha afegit que “també hem tingut en compte l’experiència de l’any passat en què durant el curs hi va haver famílies que ens van demanar poder-se incorporar a les escoles bressol. Entenem que aquesta dinàmica es mantindrà i, per tant, com a equip de govern hem considerat que havíem de prendre aquesta decisió”. 

 

La preinscripció per a les escoles bressol municipals d’Olot per al curs 2016-17 s’ha tancat amb 194 alumnes preinscrits, 39 més que al curs passat. “A Sant Miquel, tot i que ens havíem plantejat fer dos grups, començarem amb un” ha explicat el regidor d’Educació Jaume Mir. Mir ha afegit que “també és cert que al llarg de l’estiu i al setembre tradicionalment arriben inscripcions noves que ens fa pensar que podrem acabar de completar aquest grup inicial o fins i tot fer-ne dos, si tenim més alumnes procedents, per exemple, d’altres llars d’infants que en aquests moments no poden absorbir tota la demanda que tenen i per tant podria ser que alguns fessin l’opció Sant Miquel”.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat