L'EXPOSICIÓ "CONSUM, PUNT DE TROBADA" S'INSTAL.LA A OLOT
L'EXPOSICIÓ "CONSUM, PUNT DE TROBADA" S'INSTAL.LA A OLOT És a la plaça del Carme amb motiu dels 30 anys de l'Oficina de ConsumL’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, el director de l’Agència Catalana del Consum, Alfons Conesa, i el president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Joan Espona, han inaugurat aquest divendres 4 de desembre l’exposició “Consum, punt de trobada”, amb motiu dels 30 anys de l’Oficina de Consum de la Garrotxa. Es tracta d’una mostra itinerant que ha estat instal.lada a més de vint poblacions d’arreu de Catalunya des del 2012.

L’alcalde ha posat en valor “la feina feta des de l’Oficina de Consum, pionera a casa nostra i que, des de fa 30 anys, està al costat dels nostres veïns ajudant-los davant de conflictes de consum”. Josep M. Corominas ha afegit “deixeu-me que tingui un record personal cap al meu germà, una de les persones que va contribuir a fer possible l’Oficina”.
 
Amb aquesta exposició interactiva, l’Agència Catalana del Consum dóna a conèixer als visitants quins són els seus drets i deures com a persones consumidores explicant quina és l’estructura del consum a Catalunya, un model que actua en favor de la protecció de les persones i que, amb la introducció del Codi de Consum de Catalunya, ha reforçat els seus objectius.
 
L’exposició, que té un format original i diferent ja que es pot veure de manera interactiva a l’interior d’uns contenidors, vol potenciar la vessant més crítica, reflexiva, responsable i sostenible en el consum, amb l’objectiu d’educar al consumidor i aconseguir la seva autosuficiència en les relacions de consum.  La mostra romandrà instal.lada a la Plaça del Carme d’Olot fins al 18 de desembre i es pot visitar, de dilluns a diumenge, de 10h a 21h. Per a més informació podeu consultar la pàgina web de la Generalitat de Catalunya.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat