BONA ACOLLIDA DEL TALLER D'ART FLORAL NADALENC
BONA ACOLLIDA DEL TALLER D'ART FLORAL NADALENC La iniciativa s’emmarca en el programa d’actuacions del projecte “Olot Viles Florides”Aquest dimecres 2 de desembre s’ha realitzat un Taller d’art floral nadalenc a Olot. Organitzat per l’IES Garrotxa i l’Ajuntament d’Olot, ha estat impartit per Maria Àngels Artigas, de l’Escola d’Art Floral de Catalunya que ha mostrat als assistents la manera d’elaborar un centre nadalenc. Un total de 9 persones han participat d’aquest taller, que forma part del programa d’actuacions del projecte Viles Florides.

Viles Florides és un moviment impulsat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya per tal de fomentar la millora de l’espai verds a tots els nivells, des de les grans infraestructures públiques o privades fins als espais d’àmbit particular, com escoles, casals, centres cívics, comerços, restaurants, jardins i balcons domèstics. Olot és el municipi de Catalunya guardonat amb la màxima distinció: 4 flors d’honor.  

Dins les actuacions que la ciutat porta a terme s’ha organitzat aquest Taller Nadalenc, que ha obtingut una valoració molt favorable per part dels participants. Per aquest motiu, ja s’ha previst organitzar-ne de nous de cara a la primavera.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat