Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Afectacions i recomanacions Lluèrnia 2023

Lluèrnia, Festival del Foc i de la Llum d’Olot es celebrarà els dies 10 i 11 de novembre de 2023. Per garantir un bon desenvolupament del Festival del llum i el foc es restringirà la circulació de vehicles i limitarà les zones d’aparcament properes a les instal·lacions.

9 de novembre de 2023


  • Mentre duri el festival no estarà permès estacionar als diferents carrers de l’Eixample Malagrida.
  • El recorregut proposarà redescobrir indrets d’Olot.
  • Divendres 10 es posaran en marxa les instal·lacions de llum i el dia 11, a més de les instal·lacions de llum, s’encendran les de foc.

 

Un dels objectius de Lluèrnia és ajudar a redescobrir nous espais i itineraris d’Olot. Per aquest motiu, l’edició d’enguany se centra al voltant de l’Eixample Malagrida.

D'aquesta manera, aquest cap de setmana es podran trobar instal·lacions des de Can Vayreda fins al Parc Nou passant per Plaça Espanya (Estrella) fins al Pavelló Municipal d’Esports, entre altres llocs. Divendres 10 de novembre es posaran en marxa les instal·lacions de llum i dissabte 11 de novembre les de foc.

Podeu consultar totes les instal·lacions i ubicacions aquí.

Per garantir un bon funcionament i desenvolupament del festival així com garantir el pas de persones, des de l’organització del Lluèrnia conjuntament amb la Policia Municipal d'Olot i Protecció Civil s’han previst un seguit d’afectacions viàries. Des del 7 de novembre han començat els preparatius per a la instal·lació dels muntatges així com la senyalització de les incidències viàries. 

 

El divendres 10 i dissabte 11 de novembre:

  • No està permès estacionar els vehicles al diferents carrers de l’Eixample Malagrida on es porten a terme les instal·lacions entre les 13 h i la mitjanit. Podeu consultar els espais a continuació.
  • No es pot circular per la zona on es troben les instal·lacions de les 17 h i fins a la mitjanit.
  • S’han previst zones d’estacionament restringit que s’utilitzaran per al muntatge i desmuntatge de les instal·lacions.
  • Totes les afectacions viàries s'han senyalitzat i marcat prèviament in situ. 

 

PROGRAMA LLUÈRNIA MAPA EDITAT.png

 

Concretament a l’Avinguda Catalunya:

Estacionament | No està permès estacionar-hi entre des del dijous 8 de novembre i fins dimarts 14 de novembre, de les 8 h del matí i fins a la mitjanit. 

Circulació | Durant aquests dies del festival només podran accedir-hi les persones que hi resideixen, excepte el divendres i dissabte de 17 a 24 h quan el tancament serà total.

 

L’organització de Lluèrnia destaca que l’èxit del festival és gràcies al conjunt de les propostes artístiques, al voluntariat i la implicació de les veïnes i veïns. Per aquest motiu, agraeixen la col·laboració ciutadana alhora que demanen disculpes per les molèsties que el festival us puguin ocasionar.

 

| En cas de qualsevol incidència, podeu posar-vos en contacte amb la Policia Municipal d’Olot al telèfon 972 27 91 33.

| Podeu trobar més informació aquí. 

 

 

 

  • L_9_

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat