Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Olot serà la seu de l'Europeu Femení d'Hoquei Patins 2023

La 16a edició d'aquesta competició continental està prevista que se celebri a Olot del 4 al 9 de desembre. El torneig arriba després que ciutat hagi estat seu principal d'altres competicions internacionals d'hoquei patins i patinatge com la GoldenCat, la Supercopa d'Espanya i el campionat de Catalunya de grups xou.

21 de setembre de 2023


Del 4 al 9 de desembre de 2023, Olot acollirà la 16a edició del Campionat d'Europa Femení d'Hoquei sobre patins. Es tracta de la màxima competició continental de països i, serà la quarta vegada que aquesta reconeguda prova es disputi a Espanya i la primera a Catalunya, després que les ciutats d'Oviedo (1995), Alcorcón (2007) i Mieres (2013) acollissin aquests Europeus.

D'aquesta manera, la pista Josep Jou del Pavelló d'Esports d'Olot serà l'epicentre de l'hoquei femení sobre patinis i on la selecció espanyola tractarà d'aixecar el seu vuitè títol, el setè consecutiu. La selecció d'Espanya va aconseguir el seu setè trofeu fa dos anys a la localitat portuguesa de Lusità.

Un any més, la Real Federació Espanyola de Patinatge ha triat Olot com a escenari per la seva gran tradició, història i vinculació social, cultural i esportiva amb l'hoquei sobre patins i el patinatge, així com per l'experiència que ha demostrat en l'organització de grans esdeveniments vinculats amb el món de l'hoquei sobre patins com la Supercopa d'Espanya Masculina d'Hoquei Patins 2022 o el GoldenCat 2022.

A més, destacar dins de la ciutat a les patinadores del Club Patinatge Artístic Olot (CPA Olot) mundialment reconegudes amb 13 Campionats del Món i 15 d’Europa en la modalitat de grups xou de patinatge artístic.

 

 

  • Hoquei_1
  • Hoquei_2
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat