Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Afectacions viàries per Lluèrnia 2023

Per garantir un bon desenvolupament del Festival del llum i el foc, cal restringir la circulació de vehicles i limitar zones d'aparcament properes a les instal·lacions. Mentre duri el festival no estarà permès estacionar als diferents carrers de l'Eixample Malagrida ni circular-hi de 17 h i fins a la mitjanit. 

3 de novembre de 2023


Un dels objectius de Lluèrnia és ajudar a redescobrir nous espais i itineraris d'Olot. Per aquest motiu, l'edició d'enguany se centra al voltant de l'Eixample Malagrida. Enguany es podran trobar instal·lacions des de Can Vayreda fins al Parc Nou passant per Plaça Espanya (Estrella) fins al Pavelló Municipal d'Esports, entre altres llocs. Divendres 10 de novembre es posaran en marxa les instal·lacions de llum i dissabte 11 de novembre les de foc.


Podeu consultar totes les ubicacions i muntatges previstos aquí.


Per garantir un bon funcionament i desenvolupament del festival així com garantir el pas de persones, des de l'organització del Lluèrnia s'ha previst un seguit d'afectacions viàries. Per això, mentre duri el festival:

  • No està permès estacionar els vehicles als diferents carrers de l'Eixample Malagrida on es porten a terme les instal·lacions entre les 13 h i la mitjanit. Podeu consultar els espais a la imatge a continuació.
  • No es pot circular per la zona on es troben les instal·lacions des de les 17 h i fins a la mitjanit.
  • S'han previst zones d'estacionament restringit que s'utilitzaran per al muntatge i desmuntatge de les instal·lacions.
  • Totes les afectacions viàries estan senyalitzades i marcades.

 

D’ASTÚRIES.png

 

 

Avinguda Catalunya

Estacionament | Està prohibit estacionar de les 8 h a les 00 h des del dijous 8 al dia 14.


Circulació | Només podran accedir-hi les persones residents, excepte el divendres i dissabte de 17 a 24 h quan el tancament serà total.

 

L'organització de Lluèrnia destaca que l'èxit del festival és gràcies al conjunt de les propostes artístiques, al voluntariat i la implicació de les veïnes i veïns. Per aquest motiu, agraeixen la col·laboració ciutadana alhora que demanen disculpes per les molèsties que el festival puguin ocasionar.

| En cas de qualsevol incidència, podeu posar-vos en contacte amb la Policia Municipal d'Olot al telèfon 972 27 91 33.

 

 

  • D’ASTÚRIES

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat