Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Comença el pressupost participatiu de Joventut 2022

L’Ajuntament d’Olot obre una nova convocatòria de presentació de propostes per al Pressupost Participatiu de Joventut. Els/les joves disposaran de 10.000 € per impulsar accions que reforcin les línies de treball de l’Àrea de Joventut.

9 de març de 2022


El Pressupost Participatiu de Joventut és un procés participatiu que es du a terme en coordinació amb el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa, i que s’impulsa des de l’equipament juvenil L’Ideal-Oficina Jove de la Garrotxa.

Una de les característiques diferenciadores del Pressupost Participatiu de Joventut d’Olot és que les accions escollides s’han de portar a terme per part dels joves, amb l’orientació i acompanyament dels equips tècnics de l’Ajuntament i el Consell Comarcal i l’equip dinamitzador de L’Ideal-OJG.

L’objectiu del Pressupost Participatiu de Joventut és triple: responsabilitzar els i les joves de les polítiques de joventut, educar en la participació ciutadana, i formar els i les joves en l’organització i gestió de projectes.

El Pressupost Participatiu de Joventut compta amb dues categories: propostes presentades per joves de 12 a 16 anys, i les impulsades per joves de 17 a 29 anys. Els projectes els poden presentar els/les joves a títol individual, a títol col·lectiu, o com a entitat formal.

Les bases del Pressupost Participatiu de Joventut 2022 es poden consultar a la web https://sites.google.com/view/lapropostaetstu/inici, on també s’hi poden trobar les accions dutes a terme en anys anteriors.

Per a qualsevol dubte o comentari, podeu adreçar-vos a L’Ideal-OJG o a l’àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot. La data límit per presentar propostes és el 31 de març del 2022.

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat