Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Segon dia de reserva d'entrades per a la programació de Festes del Tura 2021

Aquest dimarts 31 d’agost a les 10 h s’han obert de nou les taquilles virtuals i presencials per reservar les entrades gratuïtes per als concerts i espectacles musicals de la programació de Festes del Tura.

31 d'agost de 2021


Avui, dimarts 31 d’agost de 2021 a les 10 h s’han reobert les taquilles virtuals i presencials per poder reservar entrades per a les Festes del Tura 2021 per segon dia consecutiu. Enguany, la reserva d’entrades s’ha portat a terme en du es fases. La primera es va portar a terme ahir, dilluns 30 d’agost quan es van poder reservar els actes de la faràndula olotina: Ball dels Gegants, Seguici, Presentació del Gegant Tim i Ball de les Espelmes; així com els espectacles familiars: Ambauka, Xiula, Lali BeGood i el Pot Petit. Avui, es poden reservar entrades per a tots els espectacles i concerts de la programació de Festes tals com: Suu, Marcel i Júlia, They Sey Sisters, Els Cremats, Jazzwoman o Momi Maiga.

Tots els esdeveniments i entrades són gratuïtes i, en aquest sentit, és imprescindible disposar d’entrada per poder accedir a l’espectacle o activitat.

 

Reserva d’entrades telemàtica o presencial

Hi ha dues vies per aconseguir reservar les entrades gratuïtes: telemàticament o presencialment. D’una banda poden reservar-se accedint al portal entrades.olot.cat. Allà, es pot escollir l’espectacle en qüestió i, per obtenir l’entrada, és necessari seguir els passos que es marquen al portal, registrant-se i aportant les dades personals a cada un dels esdeveniments que es vulgui assistir tals com nom, cognoms, DNI i correu electrònic.  

Tant es pot demanar una entrada individual com el paquet de 5 entrades, com a unitat familiar. Cal tenir en compte que només es permet utilitzar una vegada el DNI a cada acte i que no és necessari demanar entrada per als menors de 2 anys o aquells infants que no ocupin seients.

Al mateix temps, informar que és possible que el correu de confirmació i enviament de les entrades pugui demorar-se un xic degut al gran nombre d’assistents i persones que hi accedeixen simultàniament.

A part del web, també es poden aconseguir les entrades a través del punt de venda físic situat a la taquilla de la sala El Torín els dies 30 i 31 d’agost i 1 de setembre de 10 a 13 h i de 17 a 19 h.

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat