Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Guia de Recursos Educatius 2023-2024

Són activitats educatives (xerrades, tallers, jocs, obres de teatre, concerts, visites guiades…) organitzades per professionals, associacions, serveis, o empreses de la Garrotxa, i proposades als centres educatius d’Olot i comarca

21 de juliol de 2023


La ciutat i el seu entorn ens proporcionen experiències i vivències amb indubtable valor educatiu, que incideixen al llarg de tota la vida i configuren en certa mesura la forma de ser dels ciutadans i ciutadanes. La Guia de Recursos Educatius que edita l'Ajuntament d'Olot anualment és producte de la implicació i complicitat de tota la xarxa social i institucional que any rere any programen un munt d’activitats educatives.

 

Què són els Recursos Educatius?

Són activitats educatives (xerrades, tallers, jocs, obres de teatre, concerts, visites guiades…) organitzades per professionals, associacions, serveis, o empreses de la Garrotxa, i proposades als centres educatius d’Olot i comarca. Són activitats pensades per ser dutes a terme principalment dins l’horari lectiu, i com a reforç i complement de la tasca docent dels/les mestres i professors/es.

D'aquesta manera, la guia facilita a persones externes al món educatiu formal poder implicar-se i corresponsabilitzar-se de l’educació dels i les infants i joves la comarca, i alhora, enriqueix l’educació que es fa als centres educatius permetent que l'alumnat pugui descobrir realitats i experiències més enllà de les activitats habituals i conèixer professionals referents en diferents disciplines.

 

Elements 

Sóc mestre/a, professor/a o educador/a: com hi puc participar?

Es pot participar sol·licitant activitats de les que s'ofereixen a la guia. També es pot participar fent arribar idees, propostes, millores, queixes, comentaris, incidències o valoracions a l'Àrea de Cultura i Educació a través del correu educacio@olot.cat

Totes les activitats que es mostren a la guia són un complement a la tasca educativa.

 

Vull incloure a la guia una activitat que organitzo. Com ho puc fer?

Només cal contactar amb educacio@olot.cat. Des de l'Àrea de Cultura i Educació de l'Ajuntament d'Olot t'informaran de les condicions i el compromís que suposa participar-hi.

El període per a presentar propostes d’activitat s’acaba a final de curs, i un cop publicada, no es poden introduir noves activitats; únicament en casos excepcionals. 

 

Accessos ràpids

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat