Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Noves propostes professionalitzadores de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot per al 2024

La FES d’Olot ofereix una àmplia varietat de cursos especialitzats en diferents àrees professionals més demandades a la Comarca de la Garrotxa, com ara jardineria, salut i cures, turisme, agroalimentària, mecànica i innovació tecnològica.

27 de desembre de 2023


La Fundació d'Estudis Superiors d'Olot - que compta amb el suport de l'Ajuntament d'Olot - és una de les principals entitats gestores d'oferta formativa de la comarca de la Garrotxa, en col·laboració amb els centres educatius de la ciutat, diverses entitats formatives sense ànim de lucre, així com les empreses locals.

Aquest 2024, la FES ofereix una àmplia varietat de cursos especialitzats en diferents àrees professionals més demandades a la Garrotxa com ara jardineria, salut i cures, turisme, agroalimentària, mecànica i innovació tecnològica.

Els cursos que s’ofereixen són de curta durada, amb una mitjana de 30 hores lectives i es realitzen en horaris compatibles amb la jornada laboral. A més, en la seva gran majoria, són subvencionats o es poden bonificar.

Alguns exemples són la 2a edició del curs de CHAT GPT; les converses en anglès online tots els dilluns o el curs de cuina vegana que es realitzarà a l’aula tast del mercat d’Olot i que està especialment dirigit a responsables o administradors de cases rurals i restaurants.

Paral·lelament, també s’han programat formacions en actualització digital, Excel o d’emprenedoria i branding així com el postgrau d’arboricultura urbana, els cursos de mecànica i metal·lúrgia, soldadura, manteniment elèctric industrial, seguretat alimentària i atenció sanitària, formacions d’inbound & outbound màrqueting o sessions en línia per a l’alumnat que no pot assistir presencialment.

Les formacions de la FES d’Olot estan especialment pensades per aquelles persones que volen millorar el seu currículum i ampliar les seves opcions professionals. La Fundació també ofereix programes de formació contínua per als professionals que ja estan treballant en el sector i volen actualitzar les seves competències o adquirir-ne de noves.

El procés d'inscripció és senzill, es pot trobar més informació de tots els nous cursos o formalitzar la inscripció a través del web de la FES d’Olot: www.fesolot.cat. Per dubtes o qüestions es pot contactar directament amb la Fundació a través del correu electrònic fes@olot.cat o el telèfon 972 26 21 28.

 

 

  • FES_Olot_2024
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat